Arkitektur
Bæredygtighed
Brugerinvolvering
BIM
Samarbejde
Publikationer

Kompetencer

Hos aarhus arkitekterne har vi både bred og dyb ekspertise. Vi er på samme tid generalister, der overskuer komplekse processer - og specialister med indgående kendskab til vores fags detaljer.

Vi er en erfaren, international tegnestue med rødder mere end 100 år tilbage. Vi beskæftiger os med arkitektur, design og planlægning i alle faser fra konceptudvikling til byggeledelse og fagtilsyn. Vi arbejder med en bred vifte af projekter af stor arkitektonisk mangfoldighed og høj kvalitet med fokus på brugerinddragelse og bygherres krav. 

Best in Business
Vi beskæftiger en bred vifte af faglige profiler - ingeniører, antropologer, arkitekter, designere, konstruktører, og specialister i bæredygtighed og IKT. Vi har således stærke faglige kompetencer og opfatter dialog og vidensudveksling som det vigtigste procesværktøj og et helt grundlæggende element i tegnestuens arbejde.
Tegnestuen er den mest vindende inden for dansk sundhedsarkitektur i de senere år. Det gør os til eksperter i at sikre fremdrift i komplekse storskala-projekter samtidig med, at vi skaber godarkitektur med udgangspunkt i mennesker.

Speciale i det komplekse
Med speciale i komplekse arkitektoniske opgaver, bygherrekrav og økonomi forbinder vi alle interessenter i en optimal løsning og skaber inspirerende rum på tværs af grænser, sektorer og mennesker.

Som tegnestue tænker vi innovativt og opfatter arkitektur som en integreret del af omgivelserne. Og vi bringer vores omfattende erfaring med bæredygtigt byggeri i spil i kvalitetsprojekter med lavt energiforbrug og lang levetid.