Publikationer

Herunder finder du en oversigt over vores brochurer og publikationer samt en kort beskrivelse af deres indhold. Du kan rekvirere dem som tryksager ved at kontakte os på tlf. 70 40 24 00. Du kan også se eller gemme dem som pdf filer ved at klikke på linkene i de sorte bokse længere nede og til højre på denne side.

Brochure om aarhus arkiteketerne
aarhus arkitekterne har rødder i en stærk aarhusiansk tradition for arkitektur og mere end 100 års historie. Vi har klare holdninger til vigtige temaer som arkitektur, bæredygtighed, kompetenceudvikling og kvalitet. Læs om vore syn på arkitektur og vores stærke projektkultur.

Brochure om bonus-boliger til frie seniorer
Knap 200.000 danskere over 60 år foretrækker at bo sammen med andre. Brochuren adresserer et stigende antal danskeres drøm om et aktivt senior-liv i fleksible fællesskaber og peger på dets potentiale for bygherrer og investorer.

Brochure om BIM og IKT
aarhus arkitekterne har på de fleste projekter implementeret BIM som gældende arbejdsmetodik. Brochuren belyser de store fordele med BIM og IKT for byg- og driftsherrer i forbindelse med bl.a. vedligeholdelse og space management. Klik på linket til højre, hvis du vil se brochuren.

Brochure om sundhedsarkitektur
aarhus arkitekterne er Danmarks mest vindende tegnestue inden for sundhedsbyggeri i de senere år - og har bl.a. været totalrådgiver på  Det Nye Rigshospital, der har vundet en WAF AWARD i kategorien ’BEST FUTURE HOSPITAL’.

Brochure om boligarkitektur
aarhus arkitekterne har udarbejdet et sæt best practice-anbefalinger for boligarkitektur og bygbarhed. Dette styringsværktøj giver frihed til at tænke innovativt. 
Læs om vores syn på humanistisk, bæredygtig arkitektur i brochuren om boligarkitektur.

Brochure om forskning / pharma
aarhus arkitekterne har igennem en årrække opbygget et stærkt team af arkitekter og 
ingeniører med stor erfaring og referencer fra projekter til forsknings- og pharmaindustrien. Læs om, hvordan vi sikrer vores kunder vækst ved hjælp af arkitektonisk ambition, teknisk indsigt og konsekvent projektstyring.

Bogen 'Mentale rum - arkitektur, psykiatri og samfund'
I bogen 'Mentale rum - arkitektur, psykiatri og samfund' beskriver en række specialister, i samarbejde med aarhus arkitekternes medarbejdere, en række problemstillinger og metoder inden for det psykiatriske område.  
Se et uddrag af bogen ved at scrolle ned og klikke på linket till højre på siden.