TO DESIGNPRISER til aarhus arkitekterne

30.10.2015 //
aarhus arkitekternes designafdeling med designchef Torben Madsen i spidsen har gjort det igen, og vundet hele to German Design Awards. De to priser er tildelt en håndbruser og spabruser - begge designet for VOLA.

aarhus arkitekterne har igennem en årrække været tilknyttet VOLA, og står således bag videreførelsen af Arne Jacobsens oprindeligearmaturdesign. Aarhus arkitekternes løsninger for VOLA har modtaget en række internationale designpriser. Vores kreative forslag møder producentenskrav i et tæt og konstruktivt samspil igennem hele processen fra idéudviklingtil færdigt produkt.

German Design Award er en prestigefyldt pris, der hvert år uddeles af German Design Council. Et internationalt ekspertpanel står for nomineringen af en lang række designprojekter og -produkter, inden de indgår i juryens endeligebedømmelse. Formålet med German Design Award er at opdage, præsentere og anerkende unikke designtrends.

Juryen udtaler om VOLA håndbruseren T60:

Det centrale element i designet af VOLA håndbruseren er den cirkulæreform, de radialt anbragte dyser og den smalle ring, som er et blikfang, når den ses fra siden. Det slanke, cylindriske håndtag forlænges bag brusehovedet og er et centralt designelement. Den nye VOLA håndbruser fås i mat krom, børstet rustfrit stål, poleret messing og i andre VOLA farver, hvilket gør den velegnet til ethvert moderne badeværelse.

Om spabruseren 080W udtaler juryen:

Den klassiske geometriske udformning af VOLA er baseret på en klar, underspillet cylindrisk form. Dens innovative form skaber en asymmetrisk balance mellem indløbscylinderen og udløbscylinderen, hvorfra vandet strømmer. Ingen af de to cylindre er centrerede, hvilket sikrer en visuelt dynamisk integration i designet. Der er tale om et sofistikeret og dynamisk design - både i børstet rustfrit stål, krom, poleret messing eller en af de forskellige VOLA farver.