Ekstranet styrker samarbejdet

Vores ekstranet er en effektiv platform til formidling og udveksling af viden og information om igangværende sager. Resultatet er et tættere og mere effektivt samarbejde. 

Ekstranettet tilgås via login fra internettet. Som autoriseret bruger får du adgang til en sikker portal, hvor dokumenter, referater, nyheder og andet deles. 

Procesoptimering
Med vores ekstranet får du et uvurderligt værktøj, der er specialudviklet til procesoptimering og sagsstyring i byggesager. Og det foregår helt uden installation eller investeringer. 
Alle relevante projektinformationer leveres direkte i systemet, der er med at styre tid, historik og overblik. 
Fordelen er, at alle parter har hurtig og nem adgang til alle relevante informationer på ét sted.


Sådan logger du ind
Du logger ind med brugernavn og adgangskode tildelt af os. Klik på linket i den sorte boks herunder for at gå til ekstranettets forside og logge ind.

Bemærk, at du skal skrive følgende foran dit brugernavn: 
aarkitekt\
Har du fået tildelt brugernavnet aaa, logger du således ind med aarkitekt\aaa

Det er nemt at komme i gang med at bruge vores ekstranet. Vi tilbyder løsningen til alle vores samarbejdspartnere og kunder i forbindelse med konkrete projekter.


Hjælpen er nær
Vil du vide mere om ekstranettet eller har du brug for vejledning i brugen, beder vi dig kontakte IT-chef Morten Thuesen på tlf.  20 73 96 20. 

Fjernsupport
Vi kan
yde dig fjernsupport med programmet Teamviever. Du kan hente programmet til enten Mac eller Windows i linkene her på siden.