Erhverv

Når aarhus arkitekterne projekterer erhvervsbyggeri trækker vi på vores unikke erfaring med komplekse stor-skala sygehusprojekter i milliardklassen. Denne erfaring gør os nemlig til eksperter i flow, aktørinvolvering, projekt- og byggeledelse i den helt store kaliber. Parametre, der er afgørende for et vellykket erhvervsbyggeri.

aarhus arkitekterne har udført en række nationale og internationale projekter inden for administration, detailhandel, produktion og logistik.  Denne brede erfaring sammenholder vi med ny viden og internationale trends i forhold til relevante parametre som forbrugerkrav, indkøbsvaner, arbejdsforhold- og processer samt produktion, når vi arbejder med erhvervsprojekter.

Vi sikrer, at byggeriet afspejler og underbygger en bestemt identitet samtidig med at det passer til omgivelserne. Kort fortalt, vi kombinerer det funktionelle med det arkitektoniske udtryk. Det skaber en helhed, hvor arkitekturen ikke hæmmer, men fremmer funktionaliteten. Desuden har vi masser af erfaring med at projektere bæredygtigt og dermed fremtidssikre byggeriet.

Vi har styr på alle faser
Det hele foregår selvfølgelig alt sammen i tæt samarbejde med bygherre. Vi trækker naturligvis også på vores unikke erfaring med komplekse stor-skala sundhedsbyggerier i milliardklassen. 

De erfaringer, vi gjort os som markedsledende tegnestue og totalrådgiver inden for dansk sundhedsbyggeri, gør os nemlig til eksperter i flow, tilgængelighed, fleksibelt byggeri, aktørinvolvering, projekt- og byggeledelse i den helt store kaliber - og denne viden kan i vid udstrækning overføres til erhvervsbyggeri. Vi er - med andre ord - knivskarpe på de processer, der kvalitetssikrer det færdige byggeri.


Unikke løsninger
Erhvervsteamet ved aarhus arkitekterne har således specialiseret sig i rådgivning inden for produktionsflow og logistik, hvor vi i samarbejde med bygherre afdækker behov, funktioner og succeskriterier. Med udgangspunkt i bygherres ønsker og vores ekspertise tænker vi bygningen og dens funktioner indefra.

Vi arbejder tværfagligt og inddrager andre medarbejdere fra tegnestuen. Når projektet indebærer design af interiør, byrumsinventar eller produkter trækker vi fx på vores designteam, så bygherren får sin helt egen unikke løsning.

søren byriel

teknisk direktør l arkitekt

T: +45 87 31 68 12

M: +45 51 34 06 26

E: sb@aa-a.dk

V: download

søsiden - skanderborg
vola academy, showroom og uddannelsescenter, horsens
vestas competence center, zürich
p-hus, rigshospitalet, københavn
freja transportcenter, stilling
freja, nyt transport- og logistikcenter, taastrup
bijoux, nyt erhvervsdomicil, lystrup
tværå rådhus, færøerne
hørning rådhus, udvidelse
vestas technology r & d
dansk supermarked, administrationsbygning, årslev
martin happy factory, produktionsvirksomhed
sønderborg produktionshøjskole
europaplads 16, domicil til udlejning, aarhus
p-hus, bispebjerg hospital, københavn
vola, domicil, horsens
p-hus, regionshospitalet silkeborg
kalvebod brygge, nyt kontorhus, københavn
fælleden, kommunal administration og sportscenter
danish crown, slagteri, holsted
lmg, distributions- og administrationscenter, kolding
p-hus p10 og p12, københavns lufthavn, kastrup
p-hus, regionshospitalet randers
p-hus, vejle sygehus
wfs, cargocenter, kastrup